Zonnepanelen Regio Gelderland kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Op zoek naar zonnepanelen in Gelderland? Zonnepanelen zijn de manier om zelf je stroom op te wekken en leveren ook nog eens euro’s op. Gebruikmakend van krachtige zonnepanelen wek je je eigen stroom op door de werking van zonnecellen. Door de dalende verkoopprijzen, de BTW teruggave regelingen van de belastingdienst, en de toe te passen salderingsregeling is dit bij uitstek een moment om te kiezen voor pv-panelen. Is het overal mogelijk? Wat zijn de kosten en de terugverdientijd? Met onze website check je uitgebreide toelichtingen die van dienst kunnen zijn bij zonnepanelen kopen in Gelderland!

zonnepanelen installateur

 • Eenvoudig geld besparen.
 • Draag bij aan een milieu.
 • Minder afhankelijk van stijgende stroomprijzen.
 • Salderen met de leverancier.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenKostenBesparing p/jaar
119408€3475 – €4250€400
2301013€5150 – €5650€675
3326015€6050 – €6125€775
4405016€6500 – €6800€880
5444020€6975 – €7200€960
6486023€7625 – €8200€1080

Een zonnepanelen-installateur vinden

Zoek je een mogelijkheid voor zonnepanelen bedrijven in Gelderland vergelijken? Aan de hand van de adviezen van onze specialisten zoek je snel en eenvoudig een erkende expert in je postcoderoos. De meeste monteurs bieden de mogelijkheid een showroom te bezoeken waar je e.e.a. kunt bekijken. Kijk niet alleen naar de aanschafprijzen. Vraag ook om certificering.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Postcode + huisnummer invoeren

  Onze experts gaan op zoek naar plaatselijk installateurs. Handig, want zo ontvang je uitsluitend offertes van goed aangeschreven lokale installateurs (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Definieer het gezin en verbruik

  Is het uitgangspunt een aanvraag voor een particuliere woning, of een zakelijke vraag? Is het uitgangspunt een woning in privé-bezit? Wat is jouw jaarlijkse energieverbruik? Deel zoveel mogelijk informatie.

 3. Wat wilt u laten installeren?

  Verduidelijk expliciet het huis. De woning-categorie (plat & schuin) en de ligging van het dak zijn relevant. Selecteer daarna een datum (of week) waarbinnen de montage moet plaatsvinden. Laat gerust overige vragen en opmerkingen achter. De deskundige geeft dan betrouwbaar zonnepanelen advies in Gelderland.

 4. Waar ben jij te bereiken?

  Als laatste vragen we om nadere contactgegevens. Dit zijn uw voornaam + achternaam, het 06-nummer, en als laatste het e-mailadres. Daardoor weten wij ook hoe we met jou in contact kunnen komen als er iets niet helemaal duidelijk is. Bij de laatste stap ontvangt u ook de offerte op basis van uw wensen.

 5. Het vergelijken van offertes

  Binnen 5 dagen krijgt u mogelijk meerdere offertes van installateurs die werkzaam zijn in de buurt. Focus niet uitsluitend op de laagste offerte, maar houd ook rekening met eventuele keurmerken (bijv. VDE keurmerk, CE-keurmerk, RoHS certificaat, Brandbestendigheidskeurmerk) en recensies van andere consumenten. Doorgaans kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Bekijk snel de mogelijkheden voor installaties in Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Berkelland, Beuningen, Bronckhorst, Brummen, Buren, Culemborg, Doesburg, Doetinchem, Druten, Duiven, Ede, Elburg, Epe, Ermelo, Geldermalsen, Harderwijk, Hattem, Heerde, Heumen, Lingewaal, Lingewaard, Lochem, Losser, Maasdriel, Montferland, Neder-Betuwe, Neerijnen, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Renkum, Rheden, Rozendaal, Tiel, Voorst, Wageningen, West Maas en Waal, Westervoort, Wijchen, Winterswijk, Zaltbommel, Zevenaar, Zutphen.