Opbrengst Zonnepanelen

Door daglicht op te vangen wordt stroom opgewekt. De totale oppervlakte van de zonnepanelen bepaalt de opbrengst. Met onze zonnepanelen installaties bespaart u tot wel 3500 kWh per jaar. Als u minder verbruikt krijgt u geen rekening van uw energieleverancier meer en de eenmalige aanschafkosten verdient u binnen een paar jaar terug. Zonne-energiepakket.nl is de goedkoopste aanbieder op het gebied van zonnepanelen pakketten. U betaalt dus nooit teveel! Naast een besparing op uw energiekosten zijn er meer redenen om zonnepanelen te nemen.

Zonnestroom opbrengst van bijna €800 per jaar

Het opwekken van energie met zonnepanelen levert een jaarlijkse kostenbesparing tot wel € 775,- op. Dit scheelt u een hele hoop geld op uw energierekening. Zonnepanelen gaan zo’n 30 jaar mee, dus de eenmalige investering verdient u ruimschoots terug. U betaalt direct minder of zelfs geen stroomkosten meer en u heeft een duurzame installatie op uw dak. De keuze voor een zonnepaneleninstallatie is dus erg voordelig.

Uw energierekening blijvend verlagen
De afgelopen jaren zijn de energieprijzen behoorlijk gestegen. Doordat u met een zonnepanelen installatie uw energie zelf opwekt, heeft u geen last van prijsstijgingen. De energie die u opwekt kost niets.

Hogere waarde van uw woning
Met een duurzame energievoorziening als een zonnepanelen installatie neemt de waarde van uw huis toe. De installatie is van hoge kwaliteit en gaat zo’n 30 jaar mee. Dat betekent dus 30 jaar lang gratis elektriciteit opwekken op het dak van uw huis.

Milieuvriendelijke oplossing
U wekt milieuvriendelijk stroom op door een zonnepanelen installatie op het dak van uw huis. Er is geen CO2 uitstoot of andere zaken die het milieu belasten. Zo draagt u uw steentje bij. Het milieu wordt niet belast en uw energienota gaat omlaag.

Wat is het rendement van zonnepanelen?

De besparing op energiekosten is de belangrijkste reden om te kiezen voor zonnepanelen. Het rendement is afhankelijk van uw situatie. Onder andere de oppervlakte en het type dak bepalen het rendement. Voor meer informatie omtrent het rendement hebben we een calculator op onze website staan. Hiermee kunt u uitrekenen wat u op jaarbasis kunt besparen op uw energierekening.

Een energierekening van €0
Als u voldoende energie opwekt via zonlicht, krijgt u geen rekening meer van uw energiemaatschappij. U wekt overdag stroom op en bent ook ’s nachts verzekerd van energie. Er wordt minder energieverbruik gemeten omdat de door de zonnepanelen opgewekte stroom direct op niet via de reguliere meter gaat. Zo worden de rekeningen van uw stroomleverancier automatisch minder.

Flinke jaarlijkse kostenbesparing
Voor niets gaat de zon op, zo luidt het spreekwoord. En dat is hartstikke gunstig. Want al met 3 zonnepanelen op het dak van uw huis, bespaart u op de energiekosten. En wel zo’n € 129,- op jaarbasis. Hoe meer panelen u plaats, hoe groter de besparing en dus het rendement van uw zonnepanelen installatie. En dat is prachtig want de zon schijnt elke dag en zo genereert u elke dag energie. Helemaal gratis!

Zonnepanelen werken altijd, ook bij slecht weer
De installatie werkt op licht. De zon hoeft niet volop te schijnen om uw huis van energie te voorzien. Het gaat om daglicht. En zolang de zonnepanelen daglicht kunnen opvangen, wordt er stroom opgewekt. Daarmee bespaart u dus tijdens alle jaargetijden op uw energienota. Want ook al is het regelmatig bewolkt, het rendement van uw zonnepanelen blijft. En dat is wel zo lekker met het Nederlandse weer.