Goedkope Zonnepanelen

Een zonnestroom systeem hoeft helemaal niet duur te zijn. Al vanaf € 1.250,- schaft u een set van 3 zonnepanelen van 100 x 170 centimeter aan. Daarmee wekt u 612 kWh energie op. Hiermee bespaart u per jaar zo’n € 129,- op uw energienota. Wilt u nog meer besparen en voordeel behalen? Bekijk onze pakketten voor meer informatie voor deze goedkope kwaliteitspanelen. U kunt tot wel € 775,- aan energiekosten besparen op jaarbasis, dat is pas voordelig! En met onze duidelijke handleiding kan iedereen de zonnepanelen zelf installeren.

Zelf de voordelige zonnepanelen installeren?

De installatie van zonnepanelen kunt u zelf uitvoeren dankzij onze gebruiksvriendelijke handleiding. Zo bespaart u ook nog eens op installatiekosten. Dit scheelt al gauw een half jaar in de terugverdientijd. En als u de goedkope zonnepanelen toch liever laat installeren dan kunnen we u een ervaren installateur aanbieden. Tegen een meerprijs wordt de complete installatie aangesloten en getest. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u snel uw energiekosten verlagen.

Goedkope zonnepanelen van hoge kwaliteit
Zonne-energiepakket.nl levert zonnepanelen van hoge kwaliteit, maar het zijn toch goedkope zonnepanelen door onze gunstige inkoopvoorwaarden. U bent er van verzekerd dat uw zonnepanelen hun werk doen zonder problemen. Ook de omvormer die op uw bestaande elektrische installatie wordt aangesloten is van hoge kwaliteit, zodat u extra voordeel kan behalen. De stroomtoevoer in uw huis blijft stabiel en betrouwbaar, zoals u gewend bent. U krijgt dezelfde stroom in uw huis. Het enige verschil is dat er elektriciteit wordt gemaakt met gratis zonlicht. Hoe meer zonnepanelen, hoe meer zonlicht u opvangt. En dat bepaalt hoeveel geld u kunt besparen op uw energiekosten.

Hoe te financieren?
Onder bepaalde voorwaarden kunt u gebruik maken van de financieringsmogelijkheden van Green Loans. Met deze lening financiert u voordelig zonnepanelen. Ook belastingtechnisch is deze lening erg gunstig. De zonnepaneleninstallatie verdient zichzelf terug doordat u gratis stroom opwekt. Uiteindelijk verdient u de complete aanschaf terug en betaalt u geen of veel minder energiekosten dan voorheen. Bestel daarom vandaag nog goedkope zonnepanelen online! Wilt u maatwerk, neem dan contact met ons op om gericht advies te krijgen, we komen vrijblijvend bij u langs.

Wat kosten zonnepanelen?

Wat zonnepanelen kosten ligt aan de keuze die u maakt. Voor ons kleinste pakket voor een hellend dak betaalt u € 1.435,-. Hiervoor krijgt u de omvormer en 3 zonnepanelen van 100 x 170 centimeter. Met dit pakket kunt u zo’n € 129,- per jaar besparen op uw energienota. Zonne-energiepakket.nl levert zonnepanelen installaties tot ruim 30 m2. De kosten voor zo’n grote installatie liggen rond de € 8000,-. Dat levert u een besparing van zo’n € 775,- op uw jaarlijkse energiekosten op. Kijk bij de zonnepanelen pakketten voor een pakket dat bij uw wensen past.

Hoe snel verdien je de investering terug?
Een zonnepanelen installatie vergt een eenmalige investering. De installatie levert u vanaf dag 1 een besparing op uw energiekosten op. Op het moment dat het systeem is aangesloten verzamelt het zonlicht en zet dit om in elektriciteit. De apparaten die u dagelijks gebruikt werken vanaf dat moment deels of helemaal op duurzaam opgewekte stroom. En die duurzaam opgewekte stroom kost u helemaal niets. U bent als het ware uw eigen energiemaatschappij! Uw oude energieleverancier heeft het nakijken en brengt u veel minder in rekening. In sommige gevallen betaalt u zelfs helemaal niets meer aan de energiemaatschappij. De zonnepanelen installatie verdient zichzelf op die manier snel terug.

Goedkoper installeren door te besparen op installatiekosten
De installatiekosten variëren van € 399,- tot € 1.875,-, afhankelijk van de oppervlakte die wordt voorzien van zonnepanelen. Maar als u zelf handig bent, kunt u de installatiekosten uitsparen. Ons pakket is voorzien van een duidelijke handleiding waarmee iedereen een zonnepanelen installatie kan aanleggen. Zowel de panelen op het dak, als de omvormer die in huis wordt geplaatst. Met de handleiding is het installeren van een zonnepanelen installatie eenvoudig.