Wat zijn populair merken zonnepanelen?

Overweeg jij om zonnepanelen te plaatsen? Er zijn verschillende aanbieders van pv-panelen. Het assortiment varieert van monokristal tot polykristal zonnepanelen, van volledig zwarte zonnepanelen tot blauwe met aluminium rand, van 250 Wp tot 270 Wp. Hieronder vind je enkele populaire merken.

Seraphim

Seraphim is een Chinese zonnepanelen fabrikant, die sinds 2009 zonnepanelen fabriceert. De zonnepanelen van Seraphim zijn zeer voordelig en efficiënt. De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Seraphim is 12 jaar.
De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Simax

De Chinese fabrikant Simax produceert verschillende zonnepanelen van zeer goede kwaliteit. De polykristallijne zonnepanelen zijn, naast de hoge kwaliteit, zeer laag geprijsd. De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Simax is 12 jaar. De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

Trina Solar

Trina Solar is een Chinese zonnepanelen fabrikant, opgericht in 1997. De Full Black zonnepanelen van Trina zijn volledig zwarte design panelen. De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van Trina is 10 jaar. De zonnepanelen worden in China geproduceerd.

REC

REC (Renewable Energy Corporation) is een Noorse zonnepanelen fabrikant, opgericht in 1996. REC fabriceert duurzame zonnepanelen van zeer hoge kwaliteit met een hoog rendement. De energie uitstoot wordt in een jaar terugverdiend. De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van REC is 12 jaar, omdat solarsenergy een gecertificeerd REC Solar Professional is. De zonnepanelen worden in Singapore geproduceerd.

ZNSHINE Solar

ZNSHINE Solar is een Chinese fabrikant, die sinds 2009 zonnepanelen produceert. De fabrieksgarantie op de zonnepanelen van ZNSHINE is 10 jaar. De zonnepanelen worden in Japan en China geproduceerd.