Zonnepanelen Regio Noord-Holland kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen in Noord-Holland? Zonnepanelen zijn milieubewust stroomproducten en een goede investering. Via een zonnepanelen-installatie wek je jouw eigen duurzame stroom op. Vanwege de steeds gunstigere prijzen, de regeling met de fiscus (BTW teruggave), en de toepasbare salderingsregeling kiezen steeds meer mensen voor deze panelen. Is mijn dak geschikt? Wat zijn de kosten en wanneer heb ik het terugverdiend? Via onze website doorzoek je accurate info m.b.t. zonnepanelen kopen in Noord-Holland!

zonnepanelen installateur

 • Eenvoudig besparen op de energienota.
 • Verlaagt CO-2 uitstoot van uw huishouden.
 • Los van de energieleverancier.
 • Interessante salderingsregeling.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenPrijzenBesparing p/jaar
118407€3450 – €4300€400
2288013€5000 – €5750€600
3353014€5950 – €6075€725
4420017€6500 – €6775€920
5432019€6950 – €7225€970
6491022€7450 – €7900€1050

Een zonnepanelen-installateur vinden

Populaire zonnepanelen bedrijven in Noord-Holland vergelijken? Door middel van het onderstaande stappenplan kies je in enkele stappen een erkende vakman in je woonplaats. Een aantal leveranciers hebben faciliteiten zoals een showroom waar je de soorten panelen met eigen ogen kunt bekijken. Maak niet alleen een keuze op basis van de tarieven. Wees scherp op certificering.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Postcode + huisnummer invoeren

  Op basis van je locatie worden installateurs geselecteerd. Jouw voordeel? Je krijgt enkel een offerte van installateurs die actief zijn in de regio (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Wat is uw situatie?

  Is het een zakelijke of particuliere vraag? Spreken we over een huurhuis of koopwoning? Hoeveel kWh stroom gebruik je op jaarbasis? Probeer in detail te treden.

 3. Opdracht omschrijven

  Verduidelijk duidelijk het huis. De huis-categorie (plat en/of schuin) en de focus-richting van de woning zijn hierin van enorm belang. Maak vervolgens een keuze voor een installatiedatum die uitkomt. Laat gerust overige vragen en opmerkingen achter. Het installatiebedrijf geeft op die manier geschikt zonnepanelen advies in Noord-Holland.

 4. Verstrek de contactgegevens

  Natuurlijk hebben we ook uw contactgegeven nodig. Wat we willen weten zijn naam, het nummer waarop u bereikbaar bent, en niet te vergeten uw e-mail. Zo is het duidelijk hoe we contact kunnen leggen in het geval er extra info nodig is. Bij de laatste stap ontvangt u ook de offerte op maat.

 5. Vergelijking van offertes

  Na uiterlijk een week volgen er offertes van vakmannen uit uw regio. Beperk je niet alleen tot de goedkoopste prijzen, maar check ook op de benodigde certificaten (voorbeelden zijn TÜV keurmerk, Brandbestendigheidskeurmerk, IEC keurmerk, VDE keurmerk) en reviews van klanten. Vrijblijvende gesprekken voor advies behoren tot de opties.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Ga op zoek naar de verschillende mogelijkheden in Aalsmeer, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beemster, Bergen Noord-Holland, Beverwijk, Blaricum, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Diemen, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Gooise Meren, Haarlem, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hollands Kroon, Hoorn, Huizen, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Ouder-Amstel, Purmerend, Schagen, Stede Broec, Texel, Uitgeest, Uithoorn, Velsen, Waterland, Weesp, Wijdemeren, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort.