Zonnepanelen Regio Limburg kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Direct aan de slag met een installateur voor zonnepanelen in Limburg? Zonnepanelen zijn een duurzame keuze en je kunt er geld mee verdienen. Middels innovatieve zonnepanelen wek je jouw eigen duurzame stroom op. Gezien de dalende verkoopprijzen, de fiscale regeling (BTW teruggaven), en de toe te passen salderingsregeling hebben de installateurs het drukker dan ooit. Kan iedereen dat zomaar doen? Wat zijn de kosten en wanneer heb ik het terugverdiend? Dankzij deze website tref je accurate aanbevelingen over zonnepanelen kopen in Limburg!

zonnepanelen installateur

 • Snelle terugverdientijd.
 • Verlaagt CO-2 uitstoot van uw huishouden.
 • Volledig zelfvoorzienend zijn.
 • Belastingvoordeel.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenKostenBesparing p/jaar
119808€3525 – €4350€400
2276012€5075 – €5600€625
3336015€6025 – €6025€800
4408017€6475 – €6800€900
5470019€6900 – €7225€970
6517022€7650 – €8175€1050

Een zonnepanelen-installateur vinden

Wil jij zelf zonnepanelen bedrijven in Limburg vergelijken? Aan de hand van tips van onze adviseurs vind je vandaag nog een professionele monteur in jouw streek. Het merendeel van de installateurs hebben de beschikking over een showroom waar je de panelen kunt bekijken. Beperk je niet alleen tot de prijs. Houd ook rekening met vraag of het bedrijf is gecertificeerd.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Postcode en huisnummer invullen

  Niet elke installateur is in je regio actief. Jouw voordeel? Je krijgt enkel een offerte van regionale installateurs (tevens voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Wat zijn uw gezinskenmerken?

  Betreft het een particuliere of zakelijke aanvraag? Is het een huis in eigen bezit (of huur)? Hoeveel elektriciteit verwacht je te gebruiken? Probeer in detail te treden.

 3. Waar moet de monteur rekening mee houden?

  Schets de karakteristieken van de woning. Het genre huis (schuin of plat) en de oriëntatie van de woning zijn daarin van belang. Kies tevens een ideale leverdatum. Maak ook gebruik van het vrije veld. De vakman geeft jou dan interessant zonnepanelen advies in Limburg.

 4. Hoe kunnen we contact opnemen?

  Nu is het zaak om contactgegevens in te vullen. Wat we willen weten zijn achternaam, voornaam, tel. nr. en e-mailadres. Op basis daarvan weten wij ook hoe we contact kunnen opnemen indien er onduidelijkheden zijn. Als laatste ontvangt u ook de offertes.

 5. Alle offertes vergelijken

  Na een paar dagen krijg je persoonlijke offertes van deskundigen uit de buurt. Kijk niet alleen naar de scherpste aanbieder, maar houd ook rekening met certificering (je kunt denken aan IEC keurmerk, RoHS certificaat, ISO certificaat, TÜV keurmerk) en referenties. Vaak kun je vrijblijvend een advies ontvangen.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Bekijk installateurs in Beek, Beesel, Bergen Limburg, Brunssum, Echt-Susteren, Eijsden-Margraten, Gennep, Gulpen-Wittem, Heerlen, Horst aan de Maas, Kerkrade, Landgraaf, Leudal, Maasgouw, Maastricht, Meerssen, Mook en Middelaar, Nederweert, Nuth, Onderbanken, Peel en Maas, Roerdalen, Roermond, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Venlo, Venray, Voerendaal, Weert.