Zonnepanelen Regio Utrecht kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Direct aan de slag met een installateur voor zonnepanelen in Utrecht? Zonnepanelen zijn milieubewust stroomproducten en een goede investering. Via innovatieve zonnepanelen wordt het mogelijk om jouw eigen stroom te genereren. Gezien de lagere prijs van de panelen, de BTW regeling waarbij je 21% kunt terugvragen, en de saldering / teruglevering (vergoeding) stappen steeds meer mensen over op zonnepanelen. Kan dit ook op ons dak? Wat zijn de kosten en de terugverdientijd? Dankzij onze vergelijker ontdek je samengestelde toelichtingen die ondersteuning bieden bij zonnepanelen kopen in Utrecht!

zonnepanelen installateur

 • Forse besparingen tot wel €600 p/jaar.
 • Draag bij aan een milieu.
 • Combineren met warmtepomp of zonneboiler.
 • Salderingsregelingen.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenPrijzenBesparing p/jaar
117608€3550 – €4200€420
2291012€5050 – €5850€675
3344015€5925 – €6125€850
4385018€6300 – €6750€930
5442019€6950 – €7275€1000
6519023€7475 – €7825€1100

Een goedgekeurde zonnepanelen installateur inschakelen?

Direkt zonnepanelen bedrijven in Utrecht vergelijken? Gebruikmakend van onze stappenplan vergelijk je in korte tijd een deskundige monteur in jouw streek. Diverse adviseurs bieden een kleine showroom waar je verschillende merken en opties kunt zien. Focus niet uitsluitend op de installatiekosten. Kijk goed naar voorwaarden (keurmerken).

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Invullen van postcode en huisnummer

  Niet alle installateurs werken ook in jouw woonplaats. Zo ontvang je enkel offertes van lokale installateurs (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Hoe ziet uw woonsituatie eruit?

  Is het een aanvraag voor uw particuliere woning of is het zakelijk? Betreft het een huurhuis of koopwoning? Hoeveel elektriciteit verwacht je te gebruiken? Vertel alles wat de installateur zou moeten weten.

 3. Opdracht omschrijven

  Beschrijf het soort woning. De huis-categorie (plat + schuin) en de focus-richting van het dak zijn zaken die van belang zijn. Kies tevens een dag en tijdstip voor installatie. Maak ook gebruik van het vrije veld. De deskundige voorziet jou dan van betrouwbaar zonnepanelen advies in Utrecht.

 4. Verstrek de contactgegevens

  Vul de overige contactgegevens in. Wat we willen weten zijn achternaam, voornaam, het nummer waarop u bereikbaar bent, en het emailadres. Op basis daarvan komen wij erachter hoe je te bereiken bent indien er onduidelijkheden zijn. Nadien krijgt u natuurlijk de persoonlijke offerte.

 5. Alle offertes vergelijken

  In 4-5 dagen ontvang je (een aantal) offertes van installateurs uit uw regio. Let niet alleen op de goedkoopste prijzen, maar check ook certificaten en keurmerken (bijv. Brandbestendigheidskeurmerk, ISO certificaat, RoHS certificaat, CE-keurmerk) en verhalen van andere klanten. Kies zeker voor een vrijblijvend adviesgesprek, indien mogelijk.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Vergelijk installatie partners en mogelijkheden in Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, De Ronde Venen, Eemnes, Houten, IJsselstein, Leusden, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Renswoude, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Vianen, Wijk bij Duurstede, Woerden, Woudenberg, Zeist.