Zonnepanelen Regio Overijssel kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Direct aan de slag met een installateur voor zonnepanelen in Overijssel? Zonnepanelen plaatsen is een groene keuze en fiscaal aantrekkelijk. Met zonnepanelen op het dak wek je zelf schone energie op. Door o.a. dalende kosten, de fiscaal georganiseerde BTW teruggave constructie, en de terugleververgoeding (saldering) kiezen steeds meer mensen voor deze panelen. Heeft ons huis een geschikt dak? Hoe zit het met kosten en het rendement? Via deze pagina ontdek je toepasbare informatie die helpen bij zonnepanelen kopen in Overijssel!

zonnepanelen installateur

 • Eenvoudig geld besparen.
 • Energie uit een onuitputtelijke bron.
 • Diverse erkende installateurs.
 • Voegt waarde toe aan uw woning.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenKostenBesparing p/jaar
117208€3450 – €4425€390
2280011€5300 – €5900€600
3350016€5900 – €6100€700
4389018€6450 – €6800€880
5441020€7100 – €7300€1030
6506023€7425 – €8200€1040

Een goede installateur voor zonnepanelen vinden?

Goede zonnepanelen bedrijven in Overijssel vergelijken? Met behulp van het advies hieronder tref jij in korte tijd een uitstekende vakspecialist in de buurt. Tal van leveranciers hebben faciliteiten zoals een showroom waar je e.e.a. kunt bekijken. Let niet alleen op de kosten. Let ook op certificering.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Vul je postcode en huisnummer in

  Onze specialisten zoeken naar regionale installateurs. Hierdoor krijg je alleen een offerte van goed aangeschreven lokale installateurs (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Actuele situatie omschrijven

  Betreft het een particuliere of zakelijke aanvraag? Praten we over een aangekochte woning of huur je? Wat is het geschatte stroomverbruik per jaar? Probeer in detail te treden.

 3. Project beschrijven

  Detailleer de karakteristieken van de woning. Het type huis (plat of schuin) en de ligging van de woning zijn van groot belang. Kies ook een globale planning voor de installatie. Het formulier biedt ook ruimte voor overige vragen en opmerkingen. Het installatiebedrijf geeft op die manier erkend zonnepanelen advies in Overijssel.

 4. Waar ben jij te bereiken?

  Vul de overige contactgegevens in. We vragen om jouw naam (+ achternaam), het nummer waarop u bereikbaar bent, en e-mailadres. Dan is het helder hoe je te bereiken bent in het geval er extra info nodig is. Daarna zenden zij de persoonlijke offerte.

 5. Het vergelijken van offertes

  Binnen 3-4 dagen krijg je persoonlijke offertes van experts die actief zijn in de regio. Er is meer dan alleen de laagste prijs, maar kijk goed naar kleine lettertjes/certificaten (je kunt denken aan RoHS certificaat, Recyclage, Brandbestendigheidskeurmerk, CE-keurmerk) en vraag naar recente projecten. Doorgaans kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Ge zelf de mogelijkheden vergelijken voor installaties in Almelo, Borne, Dalfsen, Deventer, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hardenberg, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Kampen, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Staphorst, Steenwijkerland, Tubbergen, Twenterand, Wierden, Zwartewaterland, Zwolle.