Zonnepanelen Regio Groningen kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij zonnepanelen in Groningen? Zonnepanelen zijn goed voor het milieu en heb je razendsnel terugverdiend. Geholpen door zonnepanelen op jouw woning wek je je eigen stroom op door de werking van zonnecellen. Door het financieel interessante plaatje, de fiscaal georganiseerde BTW teruggave constructie, en de terugleververgoeding (saldering) zijn zonnepanelen enorm populair. Kan het ook op mijn huis? Hoe hoog bedragen de kosten en wat is het rendement? Geholpen door onze vergelijker ontdek jij waardevolle toelichtingen die toe te passen zijn op zonnepanelen kopen in Groningen!

zonnepanelen installateur

 • Lagere energierekening.
 • Stroom opwekken met respect voor milieu.
 • Ook te integreren in het dak.
 • Onderhoudsarme investering.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenKostenBesparing p/jaar
118208€3650 – €4200€380
2310012€5075 – €5825€650
3325014€6100 – €6125€850
4404017€6400 – €6650€950
5467019€7050 – €7200€990
6488022€7475 – €7900€1060

Een goedgekeurde zonnepanelen installateur inschakelen?

Zoek je een mogelijkheid voor zonnepanelen bedrijven in Groningen vergelijken? Aan de hand van de adviezen van onze specialisten kies jij vandaag nog een erkende expert in je postcoderoos. Diverse specialisten hebben een showroom waar je de soorten panelen met eigen ogen kunt bekijken. Beperk je niet alleen tot de prijzen. Houd ook rekening met vraag of het bedrijf is gecertificeerd.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Postcode + huisnummer invoeren

  Niet elke installateur is in je regio actief. Hierdoor krijg je alleen een offerte van lokale installateurs (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Definieer het gezin en verbruik

  Gaat het om een particuliere of zakelijke vraag? Betreft het een huurhuis of koopwoning? Wat is de stroomvraag? Vergeet geen belangrijke aspecten.

 3. Opdracht omschrijven

  Specificeer zo specifiek mogelijk de woning. Het genre dak (plat + schuin) en de geografische ligging van de woning zijn belangrijke onderdelen. Selecteer daarna een installatiedatum die uitkomt. Als laatste kunt u nog zelf een en ander textueel toelichten. De deskundige geeft jou dan relevant zonnepanelen advies in Groningen.

 4. Overige gegevens invullen

  We hebben je contactgegevens nodig voor correspondentie. Denk dan aan: voorletter + achternaam, een (vast) telefoonnummer en een e-mailadres. Hierdoor weten wij hoe we met jou in contact kunnen komen als de experts nadere info nodig hebben. Daaropvolgend ontvang je de persoonlijke offerte.

 5. Vergelijking van offertes

  In een week krijg je persoonlijke offertes van deskundigen die werkzaam zijn in de buurt. Kijk verder dan de voordeligste tarieven, maar wees scherp op kleine lettertjes/certificaten (bijvoorbeeld ISO certificaat, TÜV keurmerk, CE-keurmerk, VDE keurmerk) en klantervaringen. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Bekijk de installatie opties in Appingedam, De Marne, Delfzijl, Eemsmond, Groningen, Grootegast, Haren, Leek, Loppersum, Marum, Midden-Groningen, Oldambt, Oss, Pekela, Stadskanaal, Ten Boer, Veendam, Westerwolde, Winsum, Zuidhorn, Zuidplas.