Zonnepanelen Regio Friesland kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

De woning verduurzamen met zonnepanelen in Friesland? Zonnepanelen zijn duurzaam en leveren ook nog eens euro’s op. D.m.v. zonnepanelen gericht op het zuiden kan je zelf stroom opwekken. Gezien de aantrekkelijke paneel prijzen, de BTW regeling waarbij je 21% kunt terugvragen, en de interessante salderingsregeling kiezen steeds meer mensen voor deze panelen. Is het iets voor mijn woning? Hoe hoog bedragen de kosten en wat is het rendement? Dankzij de zonnepanelen-vergelijker tref je uitgebreide gegevens die van pas komen bij zonnepanelen kopen in Friesland!

zonnepanelen installateur

 • Tot 3 keer de investering terugverdienen.
 • Verlaagt CO-2 uitstoot van uw huishouden.
 • Minder afhankelijk van stijgende stroomprijzen.
 • Geen vergunning nodig.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenInvesteringBesparing p/jaar
119606€3400 – €4275€390
2273013€5025 – €5625€525
3332014€5925 – €6075€700
4386018€6525 – €6625€930
5466019€7100 – €7275€1030
6492021€7575 – €8125€1070

Een goedgekeurde zonnepanelen installateur inschakelen?

Populaire zonnepanelen bedrijven in Friesland vergelijken? Op basis van de adviezen van onze specialisten tref jij snel en eenvoudig een betrouwbare monteur in je woonplaats. Diverse specialisten hebben zelfs een speciale showroom waar ze je alles over de panelen kunnen vertellen. Let niet alleen op de verkoopprijs. Let ook op voorwaarden (keurmerken).

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Adresgegevens (postcode + huisnummer)

  Onze specialisten zoeken naar regionale installateurs. Handig, want zo ontvang je uitsluitend offertes van installateurs die actief zijn in de regio (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Wat is uw situatie?

  Spreken we over een aanvraag van zakelijke of particuliere aard? Praten we over een huis in eigen bezit (of huur)? Hoeveel kWh elektriciteit gebruik jij per jaar? Beschrijf alles zo duidelijk mogelijk.

 3. Opdracht omschrijven

  Omschrijf de eigenschappen van het huis. De dak-categorie (schuin + plat) en de focus-richting van het dak zijn van groot belang. Maak ook een keuze voor een datum (of week) waarbinnen de montage moet plaatsvinden. Laat gerust overige vragen en opmerkingen achter. De deskundige verschaft dan namelijk interessant zonnepanelen advies in Friesland.

 4. Hoe kunnen we contact opnemen?

  Natuurlijk hebben we ook uw contactgegeven nodig. Het betreft jouw voornaam en achternaam, een (vast) telefoonnummer en e-mailadres. Dan is het voor ons duidelijk hoe we contact kunnen opnemen wanneer er aanvullende info nodig is. Aansluitend versturen ze de offertes.

 5. Vergelijking van offertes

  In een week ontvang je een offerte op maat van experts uit de buurt. Focus niet uitsluitend op de scherpste aanbieder, maar bekijk ook voorwaarden/keurmerken (bijvoorbeeld TÜV keurmerk, Recyclage, VDE keurmerk, RoHS certificaat) en referenties. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Bekijk de installatie bedrijven in: Achtkarspelen, Ameland, Dantumadiel, De Fryske Marren, Dongeradeel, Ferwerderadiel, Harlingen, Heerenveen, Kollumerland en Nieuwkruisland, Leeuwarden, Opsterland, Schiermonnikoog, Smallingerland, Súdwest-Fryslân, Terschelling, Tytsjerksteradiel, Vlieland, Waadhoeke, Weststellingwerf.