Zonnepanelen Regio Zeeland kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen in Zeeland? Zonnepanelen zijn een duurzame keuze en fiscaal aantrekkelijk. Gebruikmakend van zonnepanelen op je woning wek je zelf energie op uit de zon. Als gevolg van de steeds gunstigere prijzen, de opties voor BTW teruggave, en salderingsregeling (teruglevering) is dit bij uitstek een moment om te kiezen voor pv-panelen. Is mijn dak geschikt? Wat is het rendement na 10 jaar? Door deze pagina doorzoek je toepasbare tips die van pas komen bij zonnepanelen kopen in Zeeland!

zonnepanelen installateur

 • Tot 3 keer de investering terugverdienen.
 • Duurzame investering.
 • Gemakkelijk aanbieders vergelijken.
 • BTW terugvragen.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenInvesteringBesparing p/jaar
117306€3450 – €4250€410
2274011€5175 – €5775€550
3323014€5975 – €6100€750
4407017€6550 – €6675€880
5459019€7075 – €7250€970
6499021€7425 – €8050€1050

Een goedgekeurde zonnepanelen installateur inschakelen?

Wil jij zelf zonnepanelen bedrijven in Zeeland vergelijken? Via de uitleg die hierna komt zoek je moeiteloos een uitmuntende aanbieder in je postcoderoos. Het merendeel van de bedrijven beschikken over een showroom waar je e.e.a. kunt bekijken. Beperk je niet alleen tot de offerteprijs. Let ook op vraag of het bedrijf is gecertificeerd.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Postcode en huisnummer invullen

  We zoeken installateurs uit de buurt. Je ontvangt alleen een offerte van installateurs met een goede naam in de buurt (tevens voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Wat zijn de uitgangspunten?

  Hebben we het over een aanvraag voor uw particuliere woning of is het zakelijk? Treft het uw eigen woning of een huurhuis? Hoeveel energie (stroom) gebruik je op jaarbasis? Deel zoveel mogelijk informatie.

 3. Wat zijn je wensen?

  Omschrijf de eigenschappen van het huis. Het genre woning (schuin of plat) en de focus-richting van de woning zijn belangrijke onderdelen. Maak daarna een keuze voor de periode waarin de werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd. Vergeet niet om vragen en opmerkingen mee te geven. De vakman geeft op die manier betrouwbaar zonnepanelen advies in Zeeland.

 4. Waar kunnen we je bereiken?

  Als laatste vragen we om nadere contactgegevens. Dit zijn gegevens als: jouw voornaam en achternaam, tel. nr. en het emailadres. Dan komen wij erachter hoe wij u kunnen bereiken in het geval er extra info nodig is. Nadien versturen ze de offertes.

 5. Offertes met elkaar vergelijken

  Na een paar dagen ontvang je een offerte op maat van adviseurs die goed staan aangeschreven. Er is meer dan alleen de scherpste aanbieder, maar houd ook rekening met eventuele keurmerken (bijv. IEC keurmerk, CE-keurmerk, VDE keurmerk, ISO certificaat) en reviews van klanten. Doorgaans kan geheel vrijblijvend contact worden opgenomen.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Klik direct door naar de verschillende gemeenten in deze provincie, zoals Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere, Vlissingen.