Zonnepanelen Regio Drenthe kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Nieuwsgierig naar zonnepanelen in Drenthe? Zonnepanelen zijn populaire energiebronnen en hebben een prima rendement. Met behulp van innovatieve zonnepanelen wek je in eigen beheer groene stroom op. Mede door de dalende verkoopprijzen, de BTW teruggave regelingen van de belastingdienst, en de toe te passen salderingsregeling gaan steeds meer woningeigenaren over tot aankoop. Is mijn woning hiervoor geschikt? Met welke kosten en opbrengsten kan ik rekening houden? Door middel van de zonnepanelen-vergelijker ontdek jij accurate adviezen die van dienst kunnen zijn bij zonnepanelen kopen in Drenthe!

zonnepanelen installateur

 • Lagere maandlasten.
 • Milieubewuste keuze.
 • Onafhankelijk in je stroomopwekking.
 • Veilig en weinig onderhoud.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenPrijzenBesparing p/jaar
120408€3525 – €4500€400
2279011€5250 – €5725€575
3350014€6100 – €6275€725
4407018€6450 – €6750€950
5446019€6925 – €7275€990
6503023€7575 – €7975€1070

Een zonnepanelen-installateur vinden

Goede zonnepanelen bedrijven in Drenthe vergelijken? Dankzij onderstaande tips vind jij snel en eenvoudig een betrouwbare expert in de buurt. Veel installateurs beschikken over een showroom waar je e.e.a. kunt bekijken. Er is meer dan alleen de aanschafprijzen. Let ook op eventuele keurmerken.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Invullen van postcode en huisnummer

  Op basis van je locatie worden installateurs geselecteerd. Zo ontvang je enkel offertes van lokale installateurs (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Beschrijf uw situatie

  Is het een aanvraag voor een particuliere woning, of een zakelijke vraag? Betreft het uw eigen woning of een huurhuis? Hoeveel stroom is er per jaar nodig? Wees zo specifiek mogelijk.

 3. Project omschrijven

  Detailleer de aard van het huis. Het type huis (plat & schuin) en de focus-richting van het dak zijn van groot belang. Kies daarna een datum (of week) waarbinnen de montage moet plaatsvinden. Het formulier biedt ook ruimte voor overige vragen en opmerkingen. De vakman voorziet jou dan van betrouwbaar zonnepanelen advies in Drenthe.

 4. Waar kunnen we je bereiken?

  Vergeet niet jouw contactgegevens. Dit zijn jouw naam (+ achternaam), tel. nr. en niet te vergeten uw e-mail. Hierdoor weten wij ook hoe we contact kunnen leggen indien er onduidelijkheden zijn. Bij de laatste stap zenden zij de persoonlijke offerte.

 5. Offertes met elkaar vergelijken

  Na 3-4 dagen volgen er offertes van vakmannen met een goede naam in de buurt. Er is meer dan alleen de goedkoopste prijzen, maar check ook op kleine lettertjes/certificaten (bijvoorbeeld ISO certificaat, RoHS certificaat, Brandbestendigheidskeurmerk, CE-keurmerk) en verhalen van andere klanten. Een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Bekijk direct de mogelijkheden in: Aa en Hunze, Assen, Bedum, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Meppel, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf, Tynaarlo, Westerveld.