Zonnepanelen Regio Flevoland kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Meer weten over zonnepanelen in Flevoland? Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en besparen je geld. Gebruikmakend van de nieuwste zonnepanelen kan je zelfstandig jouw eigen elektriciteit genereren. Door o.a. de dalende prijzen van de panelen, de mogelijkheid om BTW terug te vragen, en de saldering / teruglevering (vergoeding) hebben de installateurs het drukker dan ooit. Kan iedereen dat zomaar doen? Wat is het rendement na 10 jaar? Door zonnepanelenrevolutie.nl lees jij veelzijdige gegevens die van pas komen bij zonnepanelen kopen in Flevoland!

zonnepanelen installateur

 • Snelle terugverdientijd.
 • Zelf kiezen voor een beter milieu.
 • Onafhankelijk in je stroomopwekking.
 • Onderhoudsarme investering.
#PersonenVerbruik (kWh)Aantal panelenInvesteringBesparing p/jaar
117906€3575 – €4400€390
2295013€5275 – €5750€675
3323014€6025 – €6225€800
4405017€6425 – €6700€940
5431019€6925 – €7250€1000
6506022€7525 – €8150€1070

Zoek een betrouwbare zonnepanelen installateur

Zonder moeite zonnepanelen bedrijven in Flevoland vergelijken? Middels onze stappenplan vind jij in enkele stappen een goede vakspecialist in jouw omgeving. Diverse aanbieders beschikken over een showroom waar je de verschillende types en modellen kunt bekijken. Beperk je niet alleen tot de offerteprijs. Houd ook rekening met eventuele keurmerken.

Benodigde tijd 15 minuten

In 5 stappen een installateur vinden

 1. Invullen van postcode en huisnummer

  Op basis van je locatie worden installateurs geselecteerd. Zo ontvang je enkel offertes van goed aangeschreven lokale installateurs (ook voor zonnecellen & zonneboilers).

 2. Hoe ziet uw woonsituatie eruit?

  Spreken we over een zakelijke of particuliere vraag? Is het een woning in privé-bezit? Hoeveel stroom is er per jaar nodig? Beschrijf alles zo duidelijk mogelijk.

 3. Wat wilt u laten installeren?

  Schets expliciet jouw woning. Het soort woning (schuin & plat) en de ligging van de woning zijn daarin van belang. Kies vervolgens de gewenste uitvoerdatum. Heb je nog vragen of opmerkingen? Vul deze dan ook in. De expert geeft jou dan toepasbaar zonnepanelen advies in Flevoland.

 4. Waar ben jij te bereiken?

  Vul de overige contactgegevens in. Van belang zijn je voor- en achternaam, het nummer waarop u bereikbaar bent, en niet te vergeten uw e-mail. Op basis daarvan weten we hoe wij u kunnen bereiken voor eventuele vragen. Daarna zenden zij de offerte op basis van uw wensen.

 5. Offertes vergelijken

  Binnen een week ontvangt u een of meerdere offertes van deskundigen uit de regio. Kijk verder dan het interessantste kostenplaatje, maar bekijk ook kleine lettertjes/certificaten (denk aan RoHS certificaat, IEC keurmerk, Brandbestendigheidskeurmerk, VDE keurmerk) en verhalen van andere klanten. Vraag gerust een vrijblijvend adviesgesprek aan.


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!

Bekijk de verschillende aanbieders in Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk, Zeewolde.