Zonnepanelen Recom kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij milieuvriendelijke zonnepanelen van het merk Recom? Aan de hand van deze website ontdek je praktische gegevens over het assortiment van Recom. Dankzij het zonlicht elektriciteit opwekken, relatief lage CO-2 uitstoot, en flink minder betalen voor energie met de aantrekkelijke salderingsregeling. Een veel verkocht paneel is de Recom 270 Poly Smart Series met een prima vermogen van 270 Wattpiek, wat betekent een opbrengst van 232 kWh.

  • De zonnepanelen van Recom zijn een uitstekende investering.
  • Stroom genereren met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering.
  • Prima terugverdientijd door BTW op investering terug te vragen in juni 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkRecom
Populair modelRecom 270 Poly Smart Series
Vermogen (Wattpiek)270
Jaaropbrengst (kWh) 232
Energiebesparing per paneel€51

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Recom zonnepanelen kopen?

Direct zonnepanelen van Recom kopen? De fabrikant biedt een breed scala aan oplossingen voor iedere portemonnee. Vraag bij uw monteur welke installatie handig is voor uw stroomverbruik. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de Recom 270 Poly Smart Series met een prima vermogen van 270 Wattpiek. Doch, mogelijk zoekt u meer vermogen. Showrooms zijn dan geschikt om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat zoek je precies (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Na een paar dagen krijg u een prijsvoorstel.
  5. Kies een geschikte Recom installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, en u begint met besparen.

Zit er subsidie op deze zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar de subsidie juni 2024 voor panelen als deze in juni 2024? Het merk Recom verkoopt een aantal modellen die financieel gezien erg interessant zijn. Met behulp van de BTW-teruggave actie kan je een model als Recom 270 Poly Smart Series tegen een mooi kortingstarief kopen. Om dit aan te kunnen vragen moet de aanvraag voldoen aan verscheidene regels. Via een speciale pagina op Belastingdienst.nl lees je hier meer over (formulier Opgaaf zonnepaneelhouders). Een goede zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Zoek meteen een goede installateur in Groningen, Coevorden en Bergen Limburg.

Zijn deze Recom zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen zijn van uitstekende kwaliteit. Dat is natuurlijk de reden dat ze erg in trek zijn. Het is betaalbaar, en een uitstekend vermogen. Cruciaal: vergelijk de Recom zonnepanelen in juni 2024 met andere leveranciers. Zo’n systeem koop je namelijk voor minimaal 15 jaar. Merken met een soortgelijk aanbod zijn REC, Qcells en PhonoSolar


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!