Zonnepanelen REC kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van het merk REC? Middels deze website achterhaal je uitgebreide info over het merk REC. Een duurzame manier om stroom op te wekken, significant minder CO2-uitstoot, en een lagere energierekening door een landelijke salderingsregeling. Een uitstekend paneel is de REC245PE met een uitstekend vermogen van 242Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 208 kWh.

  • De zonnepanelen van REC zijn erg interessant voor uw woning.
  • Zelf elektriciteit opwekken met gratis zonlicht.
  • Forse CO-2 reductie.
  • Uitstekende terugverdientijd wanneer de BTW wordt teruggevraagd in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkREC
Populair zonnepaneelREC245PE
Vermogen (Wattpiek)242
Jaaropbrengst (kWh) 208
Besparing per paneel€46

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


REC zonnepanelen kopen?

Enthousiast, en wil je zonnepanelen van REC kopen? De aanbieder heeft meerdere type producten voor elk soort dak. Probeer uit te vinden welk paneel aansluit op uw type dak. Een installatie die regelmatig geplaatst wordt is de REC245PE met een gemiddeld vermogen van 242 Wattpiek. Let op: mogelijk vraagt u een hogere opbrengst? Bezoek eens een showroom, om de panelen met eigen ogen te zien.

  1. Geef uw naam en postcode in.
  2. Omschrijf uw woning en het dak.
  3. Wat is het gewenste paneel (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Binnen een paar dagen ontvangt u een offerte.
  5. Kies een geschikte REC installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, het besparen kan beginnen!

Zit er subsidie op deze zonnepanelen?

Benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor panelen in juli 2024? Het merk REC heeft diverse opties. Met behulp van de BTW-teruggave actie kan jij het systeem REC245PE met een royale “korting” bestellen. Hiervoor heb je te maken met verscheidene regels. Op de website www.belastingdienst.nl lees je hier meer over (formulier Opgaaf zonnepaneelhouders). Een goede zonnepanelen installateur is hierin ook gespecialiseerd. Ook in andere systemen zoal de zonneboiler. Zoek meteen een goede installateur in Gelderland, Borger-Odoorn en Beesel.

Zijn de REC zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen zijn erg populair. Dit draagt bij aan het feit dat ze al op flink wat daken stroom opwekken. Het is betaalbaar, en een uitstekend vermogen (Wattpiek). Tip: Vergelijk de REC zonnepanelen in juli 2024 met andere merken. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Qcells, PhonoSolar en Panasonic


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!