Zonnepanelen Seraphim kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Behoefte aan duurzame zonnepanelen van het merk Seraphim? Dankzij onze tool lees je veelzijdige data over het productaanbod van Seraphim. Op een ecologisch verantwoorde manier stroom opwekken, minder CO-2 uitstoot, en een structureel lagere energierekening met de aantrekkelijke salderingsregeling. Een van de meest toegepaste panelen is de SRP-220-6PB met een fors vermogen van 226Wattpiek, dat levert je per jaar op zo’n 194 kWh.

  • De zonnepanelen van Seraphim zijn een uitstekende investering.
  • Elektriciteit genereren met behulp van de zon.
  • innovatieve CO-2 vermindering.
  • Voordelige terugverdientijd door BTW op investering terug te vragen in mei 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkSeraphim
Populair modelSRP-220-6PB
Vermogen (Wattpiek)226
Jaaropbrengst (kWh) 194
Energiebesparing per paneel€43

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Seraphim zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Seraphim kopen? Deze aanbieder biedt een zeer divers assortiment voor elk soort dak. Vergelijk de modellen om te bekijken welk paneel handig is voor uw woning. Populair is de SRP-220-6PB met een gemiddeld vermogen van 226 Wattpiek. Doch, misschien zoekt u meer capaciteit. Zoek eens een showroom in de buurt, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Geef de status van uw woning en dak aan.
  3. Naar welke oplossing bent u op zoek (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. U ontvangt een offerte op maat.
  5. Kies een geschikte Seraphim installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, het besparen kan beginnen!

Krijg ik subsidie voor mijn zonnepanelen?

Benieuwd naar de mogelijke subsidies voor panelen in mei 2024? De fabrikant Seraphim heeft meerdere types die je heel voordelig kunt kopen. Met behulp van de BTW-teruggave actie kan je o.a. het type SRP-220-6PB met een interessante korting laten monteren. Om dit aan te kunnen vragen stelt het RVO wel verschillende bepalingen. Op de website van de Belastingdienst vind je uitgebreide info (formulier Opgaaf zonnepaneelhouders). De zonnepanelen installateur kan je hierover ook adviseren. Dat geldt ook voor zonneboilers. Vind een erkende installateur in Sint-Michielsgestel, Tynaarlo en Kerkrade.

Zijn deze Seraphim zonnepanelen erkend?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Dat is natuurlijk de reden dat veel Nederlanders kiezen voor dit merk. Hierin staan en een uitstekend vermogen (Wattpiek). Tip: Vergelijk de Seraphim zonnepanelen in mei 2024 met andere modellen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Kijk daarom ook eens naar producten van Senersun, Sanyo en S-energy


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!