Zonnepanelen Jinko Solar kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Interesse in duurzame zonnepanelen van het merk Jinko Solar? Middels de zonnepanelen-vergelijker bekijk je bruikbare data over de pv-panelen van Jinko Solar. Op een ecologisch verantwoorde manier stroom opwekken, minder CO-2 uitstoot, en ook nog eens een lagere energienota met de aantrekkelijke salderingsregeling. Een paneel dat regelmatig geïnstalleerd wordt is de JKM255PP-60 met een geschat vermogen van 254Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 218 kWh.

  • De zonnepanelen van Jinko Solar zijn een investering voor de toekomst.
  • Elektriciteit genereren op een duurzame manier!
  • Minder uitstoot van CO-2.
  • Prima terugverdientijd door gebruik te maken van de BTW-teruggave in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkJinko Solar
Populair modelJKM255PP-60
Vermogen (Wattpiek)254
Jaaropbrengst (kWh) 218
Besparing paneel€48

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


Jinko Solar zonnepanelen kopen?

Vandaag nog zonnepanelen van Jinko Solar kopen? Deze producent hanteert een zeer divers assortiment voor elk soort dak. Check bij de verkoper welke installatie rijmt met uw stroomverbruik. Mogelijk is dat de JKM255PP-60 met een prima vermogen van 254 Wattpiek. Doch, mogelijk wenst u meer opties? Maak een afspraak bij een showroom, om goed te kunnen vergelijken.

  1. Voer je contract-details in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Wat zijn uw specifieke wensen (monokristallijn of polykristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Zoek een professionele Jinko Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden geleverd en geplaatst, en u begint met besparen.

Hoeveel subsidie ontvang ik voor mijn zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar de hoogte van de subsidie voor panelen in juli 2024? Het merk Jinko Solar heeft diverse opties. Via de BTW-teruggave actie kan jij het systeem JKM255PP-60 met een mooie korting aanschaffen. Wil je dit aanvragen? Dan moet je wel voldoen aan strenge reglementen. Op de website van de Belastingdienst kan je daar meer over lezen (formulier Opgaaf zonnepaneelhouders). Een lokale zonnepanelen installateur is hierin ook gespecialiseerd. Ook in andere systemen zoal de zonneboiler. Zoek meteen een goede installateur in Limburg, Giessenlanden en Marum.

Zijn deze Jinko Solar zonnepanelen goed?

Deze zonnecellen krijgen goede recensies. Het is niet voor niets zo dat ze al op vele daken liggen. Het is betaalbaar, en een fors vermogen (Wattpiek). Advies: vergelijk deze Jinko Solar zonnepanelen in juli 2024 met andere opties als een warmtepomp of zonnepanelen. Het gaat immers om serieuze bedragen. Merken in hetzelfde segment zijn JA Solar, Inventec Energy en IFRISOL


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!