Zonnepanelen First Solar kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij duurzame zonnepanelen van de aanbieder First Solar? Middels de zonnepanelen-vergelijker check je veelzijdige info over de pv-panelen van First Solar. Dankzij het zonlicht elektriciteit opwekken, CO-2 vriendelijk, en ook nog eens een lagere energienota via de speciale salderingsregeling. Een paneel dat populair is, is de FS-4117-2 117W met een fors vermogen van 120Wattpiek, hiermee haal je een jaarlijkse opbrengst van zo’n 103 kWh.

  • De zonnepanelen van First Solar zijn een investering voor het klimaat en uw eigen portemonnee.
  • Zorg dragen voor je eigen stroom op een goedkope en duurzame wijze.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Uitstekende terugverdientijd dankzij de BTW-teruggave in juli 2024.
CategorieZonnepanelen
MerkFirst Solar
Populair zonnepaneelFS-4117-2 117W
Vermogen (Wattpiek)120
Jaaropbrengst (kWh) 103
Energiebesparing per paneel€23

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


First Solar zonnepanelen kopen?

Wil jij zonnepanelen van First Solar kopen? Deze aanbieder biedt meerdere type producten voor elke situatie en budget. Vergelijk de modellen om te bekijken welke serie in lijn is met uw stroomverbruik. Wellicht is dit de FS-4117-2 117W met een prima vermogen van 120 Wattpiek. Advies: mogelijk vraagt u meer opties? Maak een afspraak bij een showroom, om vragen te stellen en panelen te vergelijken.

  1. Laat uw NAW gegevens achter.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Geef aan wat u precies zoekt (polykristallijn of monokristallijn ).
  4. De installateur neemt contact op en doet een prijsvoorstel.
  5. Ga voor een erkende First Solar installateur.
  6. De pv-panelen worden z.s.m. geïnstalleerd, vraag zo snel mogelijk de BTW terug.

Wat is de huidige subsidie op deze zonnepanelen?

Wil je meer weten over de huidige subsidieregeling voor panelen in juli 2024? De aanbieder First Solar heeft diverse opties. Dankzij de BTW-teruggave actie kan je bijvoorbeeld het type FS-4117-2 117W met een interessante korting laten plaatsen. Om dit aan te kunnen vragen zijn er wel verschillende condities. Op www.belastingdienst.nl kan je er alles over lezen (formulier Opgaaf zonnepaneelhouders). Een goede zonnepanelen installateur kan je hier meer over vertellen. Ook als je het wilt combineren met een zonneboiler. Bekijk welke installateurs er zijn in Waddinxveen, Vlissingen en Winterswijk.

Zijn deze First Solar zonnepanelen wel goed?

Deze zonnecellen zijn geliefd onder installateurs. Daarom is het ook zo dat veel mensen kiezen voor dit merk. Hierin staan en een fors vermogen (Wattpiek). Tip: Vergelijk de First Solar zonnepanelen in juli 2024 met andere type warmtebronnen. Het is namelijk geen kleine uitgave. Concurrerende merken zijn Eurener, ET Solar en Eging PV


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!