Zonnepanelen BYD kopen

ZONNEPANELEN VERGELIJKEN

Overweeg jij duurzame zonnepanelen van de leverancier BYD? Middels de zonnepanelen-vergelijker lees je uitgebreide informatie aangaande de pv-panelen van BYD. Een duurzame manier om stroom op te wekken, relatief lage CO-2 uitstoot, en fors besparen op de energiekosten dankzij de interessante salderingsregeling. Een uitstekend paneel is de BYD 240P6-30 met een uitstekend vermogen van 244 Wattpiek, wat overeenkomt met een opbrengst van 210 kWh.

  • De zonnepanelen van BYD zijn een investering die u zeker terugverdiend.
  • Je eigen elektriciteit opwekken met behulp van de zon.
  • Geen stroom uit fossiele brandstoffen.
  • Een snelle terugverdientijd wanneer je de BTW terugvraagt in oktober 2023.
CategorieZonnepanelen
MerkBYD
Populair pv-paneelBYD 240P6-30
Vermogen (Wattpiek)244
Jaaropbrengst (kWh) 210
Besparing in €€46

Prijzen vergelijken

De beste zonnepanelen aanbiedingen inclusief installatie?


BYD zonnepanelen kopen?

Enthousiast, en wil je zonnepanelen van BYD kopen? Deze leverancier werkt met een breed scala aan oplossingen voor elke situatie en budget. Informeer bij uw installateur welk paneel in lijn is met uw wensen. Mogelijk is dat de BYD 240P6-30 met een gemiddeld vermogen van 244 Wattpiek. Advies: misschien wilt u meer power. Ga eens langs bij een showroom, om verschillende panelen te bekijken.

  1. Vul uw gegevens in.
  2. Beschrijf uw woning en type dak.
  3. Welk type paneel heeft de voorkeur (polykristallijn of monokristallijn)?
  4. Al snel krijgt u een specifieke offerte.
  5. Ga in zee met een erkende BYD installateur.
  6. De installateur komt de pv-panelen plaatsen, vergeet niet de BTW terug te vragen!

Heb ik recht op subsidie bij deze zonnepanelen?

Ben je benieuwd naar het subsidiebedrag waar u recht op heeft bij deze panelen in oktober 2023? De aanbieder BYD heeft meerdere types die je heel voordelig kunt kopen. Door gebruik te maken van de BTW-teruggave actie mag jij het speciale product BYD 240P6-30 tegen een mooi kortingstarief laten plaatsen. Hiervoor gelden wel allerlei condities. Via de Belastingdienst kan je er alles over lezen (formulier Opgaaf zonnepaneelhouders). Een erkende zonnepanelen installateur weet precies hoe het zit. Ook in combinatie met zonneboilers. Vraag direct meer info op bij een installateur in Oegstgeest, Zeist en Baarn.

Zijn deze BYD zonnepanelen gekeurd?

Deze zonnecellen zijn van uitstekende kwaliteit. Het is niet voor niets zo dat veel mensen kiezen voor dit merk. In deze lijst staan en een uitstekend vermogen. Belangrijk: vergelijk de BYD zonnepanelen in oktober 2023 met andere duurzame investeringen. Je kunt jouw geld immers maar 1 keer uitgeven. Concurrenten zijn o.a. Boviet, BLD Solar en Bisol


Offerte aanvragen?

Goedkope zonnepanelen voor thuis aanschaffen!